Friday, March 29, 2013

Happy Easter

I made another set, this is the way I like them, I'm not a "pink" girl, my color is blue. Another thing I like is checkered fabric, in my real a have a lot of blue gingham in my home. So this set I would buy in real, bit old fashioned, could be sportive, but romantic too!
I think I'm going to keep this one for myself, did you know I did not have one?
We are still waiting for spring to come..... but last night there was snow again....
So have to wait!
I wish you all a Happy Easter, enjoy with the ones you love6 comments:

 1. Weer een zeer mooi set of lingerie, Marlies! Proficiaat!

  ReplyDelete
 2. Beautiful blue and now you have a set for yourself! Gorgeous. x

  ReplyDelete
 3. Hi Marlies, ik vind het een erg schattig setje wat je gemaakt hebt. Toevallig ben ik ook een rasechte blauwfan, heb niks met rose :D!!
  Zoals jij ongetwijfeld kunt zien, ben ik een hele tijd geleden al volger van je blog geworden, maar ik krijg geen enkele update van jouw blog te zien! Dat probleem heb ik met meerdere blogs en ik krijg maar niet uitgevogeld waardoor dat komt.
  In ieder geval ben ik na je reactie op mijn bericht gaan zoeken via Google, want in mijn leeslijst staat wel je blognaam, maar als je die niet uit je hoofd weet, tja, dan kun je flink zoeken natuurlijk!
  Ik wens je nog een hele fijne Paasdag toe en met (zoals het er hier uit ziet) meer zon :D!!
  Groet, Ilona

  ReplyDelete
 4. Hoi Ilona, dankjewel voor je reaktie. Ik heb ook niks met rose, soms n detail, zoals t roosje op t setje, maar niet hele kamers ofzo ;) Je schrijft dat je geen updates van mij krijgt, dat was mij dus ook opgevallen, ik mis ook vaak dingen, die ik dan op andere sites tegenkom..... Misschien moet je je eens overnieuw aan melden? Ik ga dat wel eens proberen bij sommige sites. Verder heb ik onderlaatst ergens gelezen dat Google het aantal sites die je volgt wilt veranderen, want volgens hun mag je er maar 500? volgen, ik heb er nu veel meer.... Er was ook ergens een petitie voor te tekenen, ik weet alleen niet meer waar. Wel lief dat je even de moeite nam om hier te kijken, groetjes marlies

  ReplyDelete

♥ So nice of you to leave a message, thank you! ♥